BO2 Vitality

BO²
Junior Kamer Zeeuwsch-Vlaanderen bestaat 50 jaar in 2021, een mijlpaal waar we trots op zijn. In de afgelopen decennia is het motto ‘learning by doing’ telkens opnieuw uitgevonden. Het jaarlijks terugkerend netwerk evenement BO², wat staat voor Business Opportunity’s, is het grootste eendaagse netwerkevent van Zeeland met jaarlijks 500 tot 600 bezoekers). Dit jaar editie 27 (is het niet de 29e editie?)! Het netwerken, kennis delen, en het opdoen van nieuwe inzichten in combinatie met Zeeuws-Vlaamse gastvrijheid, gastronomie en ambiance maakt de BO² een uitje waar je bij wilt zijn! Dit jaar staat de BO² in het teken van Vitality ofwel vitaliteit.
 

Binnen JCI Nederland staat onze kamer bekend om zijn daadkracht en ondernemersgeest binnen de regio, meerdere nationaal voorzitters en JCI leden hebben in het verleden dit event bezocht en waren zeer onder de indruk;

“Zeeuws-Vlaanderen is een regio die bij veel Nederlanders onbekend is; en onbekend maakt doorgaans onbemind. 
JCI Zeeuws-Vlaanderen is nadrukkelijk bezig het onbekende bekend te maken. Met riante verzorging van de innerlijke mens zorgen ze op veel evenementen voor een vrolijke en verbindende noot. 
Met hun business event gaat dit alles in het kwadraat. Ondernemend Zeeuws-Vlaanderen komt tezamen om de ondernemersgeest in de regio met elkaar te vieren, met inspirerende inzichten over lokale en grens overstijgende bedrijven en het beste wat de regio te bieden heeft op culinair vlak en geloof me, dat is ontzettend veel.”
BAS SIERS
Voorzitter JCI Nederland 2019-2020

“Breng een enorme groep ondernemers, leiders en young potentials samen op een inspirerende locatie, deel voorbeeldverhalen van hoe je een succesvolle organisatie runt, tegen de stroom in beweegt of van "je fouten leert" en rond dat allemaal af met een enorm uitgebreide en uitbundige netwerk”borrel”… in Zeeuw-Vlaanderen noemen ze dat een Bo2… ik vond het al die jaren een jaarlijkse highlight georganiseerd door een gepassioneerde kamer
ROBBERT VAN WAART
Voorzitter JCI Nederland 2011

 

BO² Vitality het decor voor 2021
Persoonlijke vitaliteit is in deze pandemie misschien wel belangrijker dan ooit. Een goede weerstand en een gezonde geest kunnen zich weren tegen tegenslagen, net als een vitaal bedrijf. Een vitale organisatie kan tegenslagen opvangen, omgaan met druk en werkt gezamenlijk aan gezonde medewerkers. Dit jaar word je geïnspireerd door een topsporter die zijn succesverhaal koppelt aan succesvol zijn in het ondernemerslandschap. En een dame die ons precies kan vertellen hoe ons brein werkt en soms wordt misleid. Wijzer worden terwijl je in een ontspannen sfeer voorzien wordt van een walking dinner en onbeperkt consumpties kan afnemen gedurende het event. Last but not least sluiten we af met een flink feest waar we worden vermaakt door een toffe coverband. Enfin, ‘let’s get this party started!’

 

De feiten
Een reguliere BO² trekt normaal 500-600 Zeeuws-Vlamingen aan. Ieder jaar is er een ander thema en een andere locatie. Jaarlijks zijn er 120-150 verschillende bedrijven vertegenwoordigd, allen hebben enkele toegang tot het event door middel van sponsoring. Om aan te geven wat de waarde van onze early bird is, sponsoren betalen € 395,- ex BTW voor een pakket met 2 kaarten. De waarde van een toegangskaart ligt dus richting de € 200,- ext BTW! 

Dit jaar is er voor het eerst en laatst mogelijk om via het Nationale Congres de BO² te bezoeken, de eerste 100 JCI-leden die de Passe-Partout boeken hebben de morgelijkheid om vrijdagavond het volledige netwerkevent van JCI Zeeuwsch-Vlaanderen bij te wonen, een kans die je niet wilt missen!!! Registreer dus snel!!

 


Praktisch

Vrijdag 22 oktober 2021

16:00-17:00u workshop (optioneel)
17:00-18:00u ontvangst bezoekers
18:00-23:30u plenair, diner en party
Er zijn 100 kaarten beschikbaar voor congres bezoekers. Op=op!
Er zijn 100 borrelkaarten tegen extra betaling beschikbaar voor deelname na het diner vanaf 21:00u.
Het volledige programma wordt tijdig gecommuniceerd. Kijk op www.gotobo.nl voor meer informatie.
Mochten er wegens Covid-19 of andere omstandigheden aanpassingen zijn in de programmatie, dan word je tijdig geïnformeerd.

 

De commissie
Hoewel heel de kamer betrokken is, zijn er een aantal kartrekkers die de voorbereiding treffen en bergen werk verzetten. Onze vitale commissie bestaat uit: Jantien van Hoeve, Pieter-Jan Standaert, Boy Stockman, Kenny de Rooij, Remy Ghijsels, Alex van ‘t Westeinde en Bauke Boon.

Historie
Junior Kamer Zeeuws-Vlaanderen heeft al ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van de grootste en meest spraakmakende B2B-evenementen in Zeeuws-Vlaanderen. Al jaren trekken de BOV, BOS, BOOST en BO² veel aandacht en bezoekers.

BO²
BO², innovatief, spraakmakend en creatief. Een B2B-event waar ondernemers worden geïnspireerd, wakker geschud en gewezen op niet-alledaagse mogelijkheden.

JK BOOST
Drie startende of bestaande Zeeuws-Vlaamse ondernemers met innovatieve ideeën streden om de investeringsboost van € 50.000 en eeuwige roem.

BOS - BUSINESS ON STAGE
Tijdens het grootste business-to-business evenement in Zeeuws-Vlaanderen maakte het publiek uit welke werkgever de hoge ogen gooit binnen een jaarlijks wisselend thema.

BOV - BESTE ONDERNEMERS VISIE
Verkiezing van de beste ondernemer. Door de verscheidenheid aan ondernemers, bedrijven, branches, etc. werd het beste ondernemerschap jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema.