Programma

De doelstelling is een zo groot mogelijke opkomst van beide landen. Het programma moet een herkenbare structuur hebben, maar minstens zo belangrijk is het aanbie­den van een inspirerend programma middels workshops en bedrijfsbezoeken. Deelnemers moeten na het programma het gevoel hebben dat ze onderdeel zijn geweest van een historische NC. 

Het progranmna wordt regelmatig geupdate, hou deze pagina dus in de gaten!
Laatste update: 9 juli 2021

Vrijdag 22 oktober

Op vrijdag organiseert JCI Zeeuwsch-Vlaanderen de 30e editie van de BO2 waar leden (beperkt) bij kunnen zijn middels early-bird passe-partout registratie.

BO2 staat voor ‘Business Opportunity’. In 2021 vieren we het dertig jaar bestaan van het grootste netwerk evenement in Zeeuws-Vlaanderen. We hebben als missie het stimuleren van ondernemerschap, innovatie en het verbinden van Zeeuws-Vlaamse ondernemers. Onderwerpen die zich op het snijvlak begeven van realiteit en toekomst komen jaarlijks tot uiting in deze grootse setting. De bezoekers worden traditioneel met Zeeuws-Vlaamse gastvrijheid ontvangen. Na het genieten van lekkernijen bereidt door de lokale horeca volgt een inspirerend, kort en krach­tig programma. Aansluitend mogen de voetjes van de vloer. Ondernemend Zeeuws-Vlaanderen is jaarlijks onderdeel van dit spektakel en wij voor­spellen dat onze Junior Kamer vrienden uit Nederland en België dit niet willen missen!

Zaterdag 23 oktober

  • Op zaterdagochtend beginnen we met bedrijfsbezoeken, trainingen, workshops en diverse andere activiteiten in Zeeuws-Vlaanderen.
  • Op zaterdagmiddag wordt tegelijkertijd op twee verschillende locaties/ruimtes de CVA gehouden.
  • Op zaterdagavond is het gala van JCI Nederland/België.
  • Op zaterdag zal er ook een programma zijn voor de senatoren. De exacte invulling zal nog bekend gemaakt worden.

Workshops/trainingen/bedrijfsbezoeken

Wat is er nu mooier dan de grenzen te verleggen tijdens het NC 2021. De trainingen en workshops gaan binnenkort open voor inschrijving maar lees hier al wat je kan verwachten:

Spreker Titel Korte beschrijving
Evert van Wijk Workshop interculturele samenwerking België-Nederland Samenwerking tussen Belgen/Vlamingen en Nederlanders loopt niet altijd van een leiendakje. Dit komt vooral omdat we elkaar niet kennen en ook omdat er nogal wat hardnekkige (voor)oordelen over elkaar de ronde doen. De doelstelling van dit programmavoorstel is om de wederzijdse kennis over elkaars culturen te verhogen, waardoor het wederzijdse begrip zal toenemen, hetgeen uiteindelijk zal bijdragen tot een betere samenwerking.
Jantien van Hoeve Onderhandelen met de Harvard methode

Jantien, Advocaat bij Adriaanse van der Weel, zal tijdens de training ingaan op de Harvard methode onderhandelen. Naast advocaat is Jantien ook trainer/docent bij de beroepsopleiding voor advocaten.

Rene de Groot Oordelen als een strafrechter

De training van René, advocaat en partner bij Adriaanse van der Weel,  zal gaan over oordelen als een strafrechter. Rene is ook plaatsvervangend strafrechter.

Sander Bruggeman Spreek je doelgroep op de juiste manier aan

In een grenzeloos internet is het belangrijk om je bezoekers in de juiste taal aan te spreken. Tijdens de training laten de internet profs van Nederdesign zien waar de verschillen zitten en hoe je de doelgroep op de juiste manier aanspreekt

 

Jacques van den Broek Chief Executive Officer and Chairman of the Executive Board · Randstad

Jacques is begonnen als intercedent in de jaren ‘80 en opgeklommen tot CEO van Randstad International BV.
Hij zal ingaan op de arbeidsmarkt in tijden van corona en de internationalisering van de markt.
Enkele Randstad feiten;
•actief in 39 landen
•40.000 eigen medewerkers
•DAGELIJKS meer dan 700.000 medewerkers aan het werk via Randstad bij andere bedrijven

Kurt van Heerewaard  

Tax Manager International/Belgiëdesk Van Oers

Kimberley D'Hoore Hoe waag je je als webshop aan crossborder e-commerce

In de online wereld is handel grenzeloos, orders worden naar alle landen verstuurd, de wereld ligt aan uw voeten. Wat zijn uw ambities? Uitbreiden naar Duitsland of heel Europa? Daarbij moet u rekening houden met diverse aandachtspunten. Kimberley deelt haar ervaringen graag met u.

 

Workshop Titel Korte beschrijving
Yoga Yoga Workshop bij Bodyline Terneuzen Neem even een moment van ontspanning tijdens een yoga les. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, maar het kan je ook mentaal en emotioneel meer energie en ruimte geven.
Mountainbike tour  Fittr Mountainbike tour Cadzand Ontdek de Zeeuwse stranden en natuur per mountainbike.
Bierproeverij Dutch Bargain Bierproeverij Dutch Bargain

DUTCH BARGAIN; NEVER DULL

Wij zijn Dutch Bargain. Gedreven door avontuur, beleving en kwaliteit. Dat is terug te vinden in onze bieren. Wij brouwen om een nieuwe dimensie te geven aan de wereldse biercultuur, vanuit het mooie Zeeland. Onze bieren zijn impulsief en ondeugend.

Wijnproeverij Herman Wines Wijnproeverij Herman Wines

HermanWines (Dutch: Wijnhandel Herman) is a fine & rare wine trading company. Owner, Paul Herman, is the third generation in this family business.

HermanWine's headquarter is based in the centre of the world: Axel, The Netherlands. Please like our page and stay up to date about our company, promotions and wine events!

Rally Ontdek Zeeuws-Vlaanderen

Op zelfstandige basis door Zeeuws-Vlaanderen rijden met een kaart. Op deze kaart staan Zeeuws-Vlaamse highlights waar stops gemaakt kunnen worden of bedrijven bezocht kunnen worden.

Zondag 24 oktober

  • Op zondag sluiten we af met een Bourgondische brunch danwel een Thé Dansant.