Programma

De doelstelling is een zo groot mogelijke opkomst van beide landen. Het programma moet een herkenbare structuur hebben, maar minstens zo belangrijk is het aanbie­den van een inspirerend programma middels workshops en bedrijfsbezoeken. Deelnemers moeten na het programma het gevoel hebben dat ze onderdeel zijn geweest van een historische NC. 

 

Het progranmna wordt regelmatig geupdate, hou deze pagina dus in de gaten!
Laatste update: 24 januari 2021

Vrijdag 22 oktober

Op vrijdag organiseert JCI Zeeuwsch-Vlaanderen de 30e editie van de BO2 waar leden (beperkt) bij kunnen zijn middels early-bird passe-partout registratie.

BO2 staat voor ‘Business Opportunity’. In 2021 vieren we het dertig jaar bestaan van het grootste netwerk evenement in Zeeuws-Vlaanderen. We hebben als missie het stimuleren van ondernemerschap, innovatie en het verbinden van Zeeuws-Vlaamse ondernemers. Onderwerpen die zich op het snijvlak begeven van realiteit en toekomst komen jaarlijks tot uiting in deze grootse setting. De bezoekers worden traditioneel met Zeeuws-Vlaamse gastvrijheid ontvangen. Na het genieten van lekkernijen bereidt door de lokale horeca volgt een inspirerend, kort en krach­tig programma. Aansluitend mogen de voetjes van de vloer. Ondernemend Zeeuws-Vlaanderen is jaarlijks onderdeel van dit spektakel en wij voor­spellen dat onze Junior Kamer vrienden uit Nederland en België dit niet willen missen!

Zaterdag 23 oktober

  • Op zaterdagochtend beginnen we met bedrijfsbezoeken, trainingen, workshops en diverse andere activiteiten in Zeeuws-Vlaanderen en/of Gent.
  • Op zaterdagmiddag wordt tegelijkertijd op twee verschillende locaties/ruimtes de CVA gehouden.
  • Op zaterdagavond vieren we het vijftigjarig bestaan van JCI Zeeuwsch-Vlaanderen in combinatie met het gala van JCI Nederland/België.
  • Op zaterdag zal er ook een programma zijn voor de senatoren en kinderen. De exacte invulling zal nog bekend gemaakt worden.

Workshops/trainingen/bedrijfsbezoeken

Wat is er nu mooier dan de grenzen te verleggen tijdens het NC 2021. De trainingen en workshops moeten hier bij aansluiten en zullen dus letterlijk over de grenzen plaats­vinden. Te denken valt aan:

  • Een prachtige tocht op een sleepboot vanaf de haven Gent naar Terneuzen met onder­wijl een workshop en een bourgondische versnapering.
  • Een hotel op water die gedurende de nacht vaart van Terneuzen naar Gent
  • Een bezoek aan één van de grootste werkgevers van Nederland
  • Inspiratie opdoen bij bedrijven die grensoverschrijdend werken
  • Kortom: Grenzen verleggen!

Zondag 24 oktober

  • Op zondag sluiten we af met een Bourgondische brunch danwel een Thé Dansant.